• Fri frakt ved kjøp over 1000 kr
  • 30 dagers returrett*
  • Åpen kundeservice mandag-torsdag 8-16, fredag 8-15

Kjøp en valgfri grill og få 10 % rabatt på et grilltrekk i forbindelse med kjøpet - Se Grill

androidapplearrowcart-big-outlinecart-fullcheckchef-hatall-gridbullseyelightbulbcircle-mediumcircle-smallclockdownloaddownloadenlargefacebookinstagrammagnifiermenu-arrow-downpointerprintersharestartwitteruser-simpleyoutubescroll-indicator-firescroll-indicator-arrowscroll-indicator-arrowscroll-indicator-arrow

Grillinspiration

Upgrade your grill skills

Grillmåtten - det perfekte underlag til din grill!

Underlaget til grillen er ofte en overset del af at have en grill.  Grillsæsonen står snart for døren og med grillmåtten fra Weber under din grill beskytter du underlaget mod fedt, mad, vind og vejr. Det kraftige materiale modstår høj varme og er vand- og bakterieafvisende. 

Med en grillmåtte passer du endnu bedre på både dig selv og din grill. Du får et godt ensartet underlag og stå på, mens grillen slipper for skidt og jord. Det skader heller ikke at det også ser lidt flot ud.

Få mere grillinspiration

Få en masse inspiration til en fantastisk grillsæson. Se videoer om at lave enten hamburger, andebryst, kylling, fisk eller grønsager på grillen.

Få adgang til de ekslusive tilbud og nyhederne før alle andre. Samtidig får du helt ekslusivt tilsendt vores digital Grill-on Magasin. 


Tak for din tilmelding - du er nu medlem af en helt unik klub af Weber entusiaster, der er først med at få det nyeste af vide fra Weber.

Ja, jeg ønsker å få tilsendt nyheter på e-post fra Weber-Stephen Nordic, Weber-Stephen Products (EMEA) GmbH, Weber-Stephen Deutschland GmbH og Weber-Stephen Products LLC, som omhandler oppskrifter, produktinformasjon, kommende begivenheter og forbrukerundersøkelser, ved å bruke den informasjonen jeg har oppgitt ved registrering. Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta slike henvendelser, kan jeg når som helst avslutt abonnomentet ved å sende en e-post til privacy.emea@weberstephen.com.
Du kan avslutte abonnementet for nyhetsbrev når som helst. For ytterligere informasjon, vennligst les vår personvernpolicy.