androidapplearrowcart-big-outlinecart-fullcheckchef-hatall-gridbullseyelightbulbcircle-mediumcircle-smallclockdownloaddownloadenlargefacebookinstagrammagnifiermenu-arrow-downpointerprintersharestartwitteruser-simpleyoutubescroll-indicator-firescroll-indicator-arrowscroll-indicator-arrowscroll-indicator-arrow

Om Weber Mye mer enn en grill

Det hele begynte med en lidenskapelig grillentusiast ved navn George Stephen, som i 1952 oppfant historiens første kulegrill – en grill som skulle vise seg å endre grillkulturen i hele verden. Han gjorde ikke dette for å få hele verden til å elske oppfinnelsen sin – han ville bare finne en måte å grille en bedre biff til familie og venner. Og det gjorde han også! Dette er nå mer enn 60 år siden.

"We are not metal benders – we are in the entertainment business". Så kortfattet kan Weber beskrives. For oss er en grill nemlig mye mer enn bare en grill – den er samlingspunktet for uforglemmelige opplevelser. Det var den filosofien George Stephen bygde Weber på som revolusjonerte grillverdenen og som fortsatt gjennomsyrer Weber den dag i dag.

Design 3X2

Webergrillens kjennetegn

Vi har tre forskjellige grilltyper og hver sine meritter: kullgrill, gassgrill og Weber Q.

Les mer
About Us History 3 X2

En suksesshistorie

Webers historie går helt tilbake til 1952 i BBQ-ens hjemland USA, hvor verdens første kulegrill ble skapt.

Les mer
Career Slot2 Pfeil 19To10

Ledige stillinger

Ønsker du å være en del av verdens sterkeste grillmerke, kan du lese om våre ledige stillinger.

Les mer