android apple arrow cart-big-outline cart-full check chef-hat all-grid bullseye lightbulb circle-medium circle-small clock download download enlarge facebook instagram magnifier menu-arrow-down pointer printer share star twitter user-simple youtube
arrow_back arrow_down arrow_forward arrow_up menu-arrow-down call camera cart check close download_cloud download facebook filter flame gift-certificate-icon globe google_plus grill instagram linkedin menu minus pinterest plus search star_empty star_full star_half thumb_up trash twitter wallet xing youtube zoom_in zoom_out

Vintergrillkursus

BESTIL GRILLKURSUS
  • 3 Time(r)

Glæder du dig til duften og smagen af jul? Og elsker du at forkæle familie og venner med den lækreste mad direkte fra grillen? Masser af danskere fyrer op under grillen juleaften, for julemad og grill er et ”match made in heaven”!

Smagen er i top, stegen får den sprødeste, flotteste overflade og forbliver saftig – og hyggen er i højsæde. Og mens maden tilberedes under grillens låg, kan du nyde den velkendte duft – og samtidigt slippe for stegeos og rengøring i køkkenet. Alt det kræver for at blive klar til en grill-jul, er ganske lidt teknik – og at du er sulten på at lære mere om din grill. Dét gør du på Webers 3-timers julegrillkursus!

På Weber Grill Academy On Tours 3-timers julegrillkursus lærer du Webers forskellige grillmetoder og -teknikker at kende. Du lærer at tænde op i alle grilltyper, og hvordan du jonglerer mellem indirekte og direkte varme afhængigt af, hvad du skal grille. Desuden bliver du også skarp på temperaturstyring, så du sikrer, at stegen er perfekt og saftig, uanset om du griller på kul-, gas- eller elektrisk grill.

Når kurset er ovre, tager du hjem med masser af inspiration og viden om, hvordan kød og tilbehør skal grilles, hvordan du bager og røger på grillen, ligesom du har stiftet bekendtskab med langtidsgrillning. Kurset giver dig alt det, der skal til for, at du kan få succes med julemiddagen, og du får værktøjerne til at kunne grille såvel til hverdag som til højtider – og til at grille året rundt. Også i de kolde måneder.

På dette års julegrillkursus tager vi den klassiske julemenu og twister den en anelse. Så du kan være sikker på at glæde alle ved bordet derhjemme – og overraske dem med smag og stil.

Du lærer at lave disse jule-elementer på grillen:

Varmrøget torsk med grillede blinis
Andebryst med grønkål, grillet rødkål og brunede kartofler
Fedtebrød
Krydderkage med hvidtøl

Snacks:
Hvid gløgg
Julemedister
Flæskesteg

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset, hvis der er under 20 tilmeldte.

Kurset inkluderer
  • Teoretisk undervisning i Webers grillmetoder på kul-,gas-,Weber Q og elgrill
  • Introduktion til og oplæring i brug af Webers grill, alsidige grilltilbehør og teknikkerne bag
  • Undersvining i at tilberede en vintermenu
  • Grilludfordringer, som er tilpasset dit grillniveau og feed back
  • Grillede smagsprøver, som du kan nyde undervejs
  • Hygge og fællesskab
  • Weber forklæde - til at tag med hjem
  • Weber opskriftshæfte - til at tag med hjem
  • Et Weber kursusbevis
n.a. pr. person inkl. moms
Bestil dette kursus et sted i nærheden af dig BESTIL GRILLKURSUS
BESTIL KURSER TILMELD DIG VORES GRILLKURSER HOS FORHANDLER OG LÆR AF GRILLMESTRENE BESTIL NU
OM GRILLKURSUS VED FORHANDLER CERTIFICERET AF WEBER SE HVAD DET VIL SIGE AT VÆRE CERTIFICERET AF WEBER LÆS MERE
quotes Kurset var helt fantastisk, og grilleksperterne var behagelige og veluddannede! Det var spændende at bruge 'Smokeren' – det var den, jeg glædede mig allermest til at prøve. Nu ser jeg bare frem til grillsæsonen og lidt varmere vejr. Tak for inspirationen. Anton Hagberg, 49, Norge