Delta innen 30. November

Bli en #WeberWinterGriller

og vinn en tur til LapplandTid igjen

days 00
:
hours 00
:
minutes 00
:
seconds 00

Slik deltar du

 1. 1
  Last opp et bilde eller en video som viser lidenskapen din for vintergrilling, med hashtaggen #WeberWinterGriller og #WeberNO på dine sosiale kanaler mellom 4. okt. og 30. nov.
 2. 2
  Vinneren plukkes ut av en jury ved å velge det beste bildet innen 8. desember 2017, basert på kreativitet, originalitet, entydighet, humor, kvalitet generelt og relevansen til vintergrilltemaet.
 3. 3
  Vis oss de mest utsøkte vintergrillrettene – det beste vintergrilløyeblikket sammen med venner og familie … Vær kreativ!

Velg sosiale kanaler:

Legg ut bildet eller videoen din under Webers Facebookinnlegg med hashtaggen #WeberWinterGriller

Gå til Facebook-innlegget
Legg ut bildet eller videoen på Instagram-profilen din med hashtaggen #WeberWinterGriller og #WeberNO. Det er viktig at profilen din er konfigurert til å være synlig offentlig.

Gå til Instagram
Legg ut bildet på Twitter med hashtaggen #WeberWinterGriller og #WeberNO. Det er viktig at profilen din er konfigurert til å være synlig offentlig.

Gå til Twitter

Les alle detaljene og vilkårene og betingelsene

Vinn en unik vintergrillopplevelse i Lappland

Den store premien: Lappland

Vinnerne får en reise til det hvite paradiset Lappland, som inkluderer:
 • - Reise og 2 netter i snøhotell inkludert mat og drikke
 • - Spennende turer med hundeslede
 • - Vintergrilling med våre Grill Academy-kokker

Et film- og fototeam vil følge eventyrene våre og fange hver detalj av hele reisen for å dokumentere denne unike og virkelig uforglemmelige opplevelsen. Ikke bare vil du få en minneverdig reise, men Weber-samfunnet vil også få en smak av denne episke reisen via livestrømming.