androidapplearrowcart-big-outlinecart-fullcheckchef-hatall-gridbullseyelightbulbcircle-mediumcircle-smallclockdownloaddownloadenlargefacebookinstagrammagnifiermenu-arrow-downpointerprintersharestartwitteruser-simpleyoutubescroll-indicator-firescroll-indicator-arrowscroll-indicator-arrowscroll-indicator-arrow

Gör dig redo för grillsäsongen!

THE MEST NÖDVÄNDIGA TILLBEHÖREN | RENGÖRING / FÖRBEREDELSE | RESERVDELAR | RÖKTRÄ | STARTSET

VINTERN ÄR SNART SLUT

Gör dig redo för säsongen genom att antingen förbereda grillen eller köpa de tillbehör du saknade förra säsongen. Eller så kan du träna på något nytt för säsongen, som att röka med en rökflisblandning.

Vi har samlat de viktigaste tillbehören, rengöringsprodukterna, reservdelar och monteringssatser. Oavsett om en reservdel behöver bytas, grillen rengöras eller om du vill öva med nya tillbehör för säsongen så får du ännu en bra grillsäsong med dessa produkter.


Bestseller

The mest nödvändiga tillbehören

En riktig grillare har rätt utrustning, speciellt all basutrustning. Är det dasgs att testa en ny typ av tillbehör? Kanske är det pizzorna som står i fokus i år. Eller varför inte kasta dig in i rökvärlden? Oavsett, har vi samlat några av de viktigaste tillbehören som förbereder dig inför grillsäsongen!

Gör grillen redo för säsongen

Rengöring / förberedelse

En ren och förberedd grill betyder att du är redo att börja grilla. Vi har samlat några rengörings- och förbedelseprodukter som gör dig redo för många grillkvällar.

Rökträ

Prova några nya rökträn och ge maten den extra smaken som kommer att imponera gästerna och familjen.

Reservdelar

Ibland behöver en komponent bytas ut. Här har vi samlat några av de reservdelar som vi upplever att kunder ofta vill byta ut. Letar du efter andra reservdelar - se här.

Få allt det nödvändiga i ett paket

Startset

Tilmeld dig vores inspirationsmail, og hold dig ajour med ...

  • Nyheter från Weber
  • Nya Weberprodukter
  • Exklusiva evenemang
  • Spännande recept
  • Praktiska tips och tricks och mycket annat

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbreve fra Weber-Stephen Nordic, Weber-Stephen Products (EMEA) GmbH, Weber-Stephen Deutschland GmbH og Weber-Stephen Products LCC og modtag Webers bedste grillopskrifter, information om nye produkter, kommende events samt forbrugerundersøgelser ud fra de oplysninger, jeg afgiver i forbindelse med denne registrering. Afmelding kan ske ved at sende en e-mail til privacy.emea@weberstephen.com. Du kan til enhver tid afmelde dette nyhedsbrev. For mere information henviser vi til vores privatlivspolitik.