menu-arrow-down gift-certificate-icon

Søg efter serienummer

Når du har fundet grillens serienummer, skal du indtaste det i feltet og trykke på "Send". Så bliver du dirigeret til en stregtegning af din grill med alle delene vist.

AA

Søg efter model

Bemærk, at almindelige søgeord som Genesis, Spirit eller Summit kan give en del søgeresultater. Hvis du bruger det præcise modelnavn, f.eks. "Genesis E-310" eller et modelnummer som "6511001", hjælper det dig med at finde det produkt, du søger.

Nøglen til succes

Brugermanualer

Lær alt fra den generelle betjening og sikkerhedsadvarsler til vedligeholdelsestips, der holder din grill til at se ud og køre som ny.

USA

Kundeservice

99363010

Fra 1. april til 31. august: Åben mandag til fredag fra kl. 08:00 - 18:00. Fra 1. september til 31. marts: Åben mandag til torsdag fra kl. 08:00 - 16:00, fredag fra kl. 08:00 - 15:00

E-mail

service-dk@weberstephen.dk

Spørg nu

Hvis du ikke kan finde det, du søger, bedes du kontakte kundeservice for at få hjælp.

Internationalt

Hvis du vil i kontakt med kundeservice i et land uden for USA eller Canada, skal du klikke her for at vælge dit land.