androidapplearrowcart-big-outlinecart-fullcheckchef-hatall-gridbullseyelightbulbcircle-mediumcircle-smallclockdownloaddownloadenlargefacebookinstagrammagnifiermenu-arrow-downpointerprintersharestartwitteruser-simpleyoutubescroll-indicator-firescroll-indicator-arrowscroll-indicator-arrowscroll-indicator-arrow

Lokket på under matlagingen

Alle Weber-grillene er så teknisk avanserte at avstanden mellom varmekilde og maten, så vel som volumet til kulegrillen, er optimalt beregnet for å sikre korrekt og kontrollert blanding av varmesirkulasjon og lufttilførsel. 

Et hovedelement til denne kontrollen er lokket. Lokket sikrer at varmen blir oppbevart inne i grillen, og sammen med ventilene får du en nøyaktig kontroll av varmen. Det åpner opp en verden av menymuligheter, gir deg muligheten til å bruke ulike grillmetoder, og sørger for at maten er lett stekt på alle sider. Dette fører til en raskere og mer jevn grillprosess. Det er da moroa begynner for alvor. Det er derfor lokket er selve hjørnesteinen i Webers unike grilltilnærming.