androidapplearrowcart-big-outlinecart-fullcheckchef-hatall-gridbullseyelightbulbcircle-mediumcircle-smallclockdownloaddownloadenlargefacebookinstagrammagnifiermenu-arrow-downpointerprintersharestartwitteruser-simpleyoutubescroll-indicator-firescroll-indicator-arrowscroll-indicator-arrowscroll-indicator-arrow

Reservedeler

BESTILL ORIGINALE WEBER RESERVEDELER

Hos Weber arbeider vi hele tiden for å sikre at kvaliteten av våres produkter er i toppklasse. Og det er ingen tvil om at Weber-produkter er kvalitetsprodukter. Det kan allikevel skje at det trengs en reservedel. Vi sørger for at vi har alle reservedeler i garantiperioden til grillen din.

For å sikre rask behandling og levering av riktig reservedel så finn ut hvilken grillmodell du trenger en reservedel til og skriv ned serienummeret* som du finner på grillen. Er du usikker så ta kontakt med kundeservice på mail: service-no@weber.com eller telefon: 21999799 - så hjelper vi deg med å finne riktig del.

Du kan også finne riktig reservedel ved å fylle inn din informasjon her.

Du finner et lite utvalg av våre reservedeler til gass her eller til kull her. Finner du ikke det du er på jakt etter så ta kontakt med kundeservice, så har vi mulighet til å hjelpe deg med alle deler til din grill.

*Serienummeret på grillen består av to bokstaver og syv tall (på kullgriller produsert før 2013 består serienummeret av bare to bokstaver). På kullgriller er serienummeret på lokkets øverste spjeld, der det er preget i metallet. På gassgriller er serienummeret plassert på forskjellige steder, for eksempel i skapet under grillen eller på beina. Husk alltid å merke serienummeret og oppgi dette når du kontakter Weber, uavhengig av om det gjelder et hjul, et sidebord eller en rist.