• Fri frakt ved kjøp over 1000 kr
  • 30 dagers returrett*
  • Åpen kundeservice mandag-torsdag 8-16, fredag 8-15

Kjøp en valgfri grill og få 10 % rabatt på et grilltrekk i forbindelse med kjøpet - Se Grill

Søk etter serienummer

Når du har funnet serienummeret til grillen din, skriver du det inn i boksen og trykker på send, så blir du videresendt til en utvidet oversikt over grillen.

Finn plasseringen av serienummeret ditt

Søk på modell

Vær oppmerksom på at vanlige søkeord som Genesis, Spirit eller Summit kan gi mange resultater. Å bruke nøyaktig modellnavn som "Genesis E-310" eller et modellnummer som "6511001" vil hjelpe deg til å finne produktet du leter etter.

Nøkkelen til suksess

Brukerhåndbøker

Lær alt fra generell betjening og sikkerhetsadvarsler, til vedlikeholdstips som gjør at grillen din ser ut og går som ny.

Spør nå

Dersom du ikke finner det du leter etter, ta kontakt med kundeservice for ytterligere assistanse.

Internasjonalt

For å nå kundeservice i et land utenfor USA eller Canada, vennligst trykk her for å velge land.