androidapplearrowcart-big-outlinecart-fullcheckchef-hatall-gridbullseyelightbulbcircle-mediumcircle-smallclockdownloaddownloadenlargefacebookinstagrammagnifiermenu-arrow-downpointerprintersharestartwitteruser-simpleyoutubescroll-indicator-firescroll-indicator-arrowscroll-indicator-arrowscroll-indicator-arrow

WEBER® GRILL ACADEMY ORIGINAL

KURZY GRILOVÁNÍ GRILL ACADEMY

O WEBER® GRILL ACADEMY

Weber® Grill Academy byla založena v Dánsku v roce 2007 a dnes už ji najdete na více než 100 místech po celém světě. Je to největší sít škol vaření na světě a ročně našimi kurzy projde 190 000 účastníků. Ti během kurzu rozvinou své grilovací dovednosti, vyzkouší si nové recepty a naučí se různé metody grilování, takže pak mohou využívat plný potenciál svého grilu Weber.

V České republice najdete kurzy Weber® Grill Academy v našich Weber Storech. Menu kurzů je sestavováno našimi zkušenými mistry z Weber Grill Academy a našimi certifikovanými kuchaři z Weber Storů. 

Na kurzy Weber® Grill Academy Original se můžete přihlásit na stránkách Weber Store PrahaWeber Store Grilcentrum PrahaWeber Store Brno.