android apple arrow cart-big-outline cart-full check chef-hat all-grid bullseye lightbulb circle-medium circle-small clock download download enlarge facebook instagram magnifier menu-arrow-down pointer printer share star twitter user-simple youtube

Klanten reviews: Dutch Oven

Art.nr.: 8842

Neem hem mee naar buiten en proef de zoete, rokerige smaak die de barbecue aan chili kan geven. Of gooi gewoon een paar van uw lievelingsingrediënten bij elkaar voor een snelle, makkelijke en overheerlijke maaltijd in de frisse lucht van uw achtertuin. De Gourmet BBQ System Dutch Oven kan 6,5 liter stoofpot bevatten en kan zelfs worden gebruikt voor het bakken van brood en het stoven van vlees.

Neem al uw favoriete stoofvlees, stoofschotels, curry's, en chilipepers mee naar buiten, naar de barbecue. Of probeer eens iets nieuws door brood te bakken op uw grillrooster. De Dutch Oven met deksel kan meer dan zes liter voedsel aan en is gemaakt van met porselein geëmailleerd gietijzer. Dit voorkomt aanbakken en geleidt de hitte gelijkmatig, waardoor bakken op de barbecue mogelijk wordt. Bovendien hoeft u het niet eerst in te branden met olie, zoals bij onbedekt gietijzer het geval is. De Dutch Oven heeft een platte bodem en is ontworpen voor gebruik met het Gourmet BBQ System grillrooster. Verwijder het ronde inzetstuk, plaats de Dutch Oven erin, en hij blijft stevig op zijn plaats zitten terwijl u hartige stoofgerechten laat pruttelen of uw favoriete eenpansgerechten langzaam gaar worden.


Geschikt voor: Weber gasbarbecues en houtskoolbarbecues vanaf 57 cm met Gourmet BBQ System grillroosters


Dealer reviews - van klanten voor klanten

 • 20. juni 2019
  Geweldig om soepen en stoofvlees mee te maken
   5 / 5
 • 05. april 2019
  Super handig!
   5 / 5
 • 27. januari 2019
  de "Dutch Oven pan" heb in aan mijn zoon voor zijn verjaardag gegeven en is er dolblij mee.
   5 / 5
 • 21. januari 2019
  Ga het binnenkort gebruiken, nog geen ervaring
   4 / 5
 • 07. januari 2019
  Erg tevreden
   5 / 5
 • 16. augustus 2018
  Ik vind dat er laat gereageerd wordt op vragen per mail; mailverkeer betekent snelheid!Hheb drie keer gebeld / gemaild wanneer de Dutch Oven weer voorradig zou zijn, lijkt me dan ook logisch dat ik dan een melding zou krijgen als dat weer het geval zou ijn. Helaas heb ik zelf alle buitenlandse Weber sites in de gaten moeten houden om te weten wanneer ik weer kon bestellen.
   4 / 5