android apple arrow cart-big-outline cart-full check chef-hat all-grid bullseye lightbulb circle-medium circle-small clock download download enlarge facebook instagram magnifier menu-arrow-down pointer printer share star twitter user-simple youtube

Klanten reviews: Pulse 2000 Elektrische barbecue met onderstel
Black

Art.nr.: 85010053

Laat de stad kennismaken met gloednieuwe barbecuemaaltijden, bereid in uw eigen achtertuin. Met de Pulse 2000 elektrische barbecue met onderstel bereidt u waar u ook woont een prachtig gegrilde steak en kunt u genieten van die onmiskenbare smaak van gegrilde groenten. Het werkblad is eenvoudig te verwijderen waardoor u ruimte kunt besparen en dankzij de twee elektrische barbecuezones en geavanceerde eigenschappen met slimme technologie zal uw maaltijd nooit meer hetzelfde smaken.

Dealer reviews - van klanten voor klanten

  • 07. maart 2019
    Top service!
     5 / 5
  • null
    null
     null / 5
  • 27. mei 2019
    Vrijdag kwam hij dan eindelijk, door de thuisbrengservice was hij al helemaal klaar voor gebruik. Super fijn geregeld. S’avonds gelijk vrienden uitgenodigd en gelijk de bbq gebruikt. Wat een andere ervaring dan ik gewend was op de performer deluxe(kolen bbq). Dit is bbq 2.0 de temperatuur is zo geregeld, naar de igrill functie maakt het een leuke toevoeging. Tot in detail zie je hoe de gerechten garen. Je gerechten kunnen eigenlijk niet meer mislukken. Uiteindelijk heerlijke gerechten geserveerd. Mis je de beleving van een kolen bbq, in het begin wel. Maar het gemak van de pulse maakt een hoop goed. Na afloop is alles in een handomdraai schoon voor het volgende gebruik. Kortom super blij met deze bbq, gaan we een hoop plezier van beleven.
     5 / 5
  • 01. juni 2019
    Eerste keer dat ik een elektrische barbecue gebruik. Een van de redenen dat ik voor een elektrische heb gekozen is het gebruiksgemak. Lange dagen van werk, later thuis en dan nog een kolen barbecue aansteken kost gewoonweg teveel tijd. Voordeel van deze barbecue is dat hij binnen 15 minuten gebruiksklaar is. Dus ook als je doordeweeks "even snel" iets buiten wil bakken is dit een goede oplossing. Doordat beide grillelementen afzonderlijk instelbaar zijn qua temperatuur kan je verschillende producten tegelijk bereiden. Iets wat je bij een reguliere kolenbarbecue minder secuur kan doen. Daarnaast geeft de iGrill optie geen excuus meer dat het je niet lukt om vlees te garen. Met de kerntemperatuurmeter bereid je gemakkelijk je vlees / vis / gevogelte. Waar ik vaak tegenop zie is het schoonmaken. Handig in dit geval is de lekbak die het eventuele vet van het bakken opvangt en die je gemakkelijk weg gooit. Alle andere onderdelen van de barbecue laten zich gemakkelijk reinigen (hoewel je het natuurlijk ook gewoon bij moet houden).
     5 / 5
  • 02. juni 2019
    Komt in grote doos op een pallet bij je aan. Wij hebben niet voor de montageservice gekozen, dus zelf in elkaar moeten zetten. (Goed te doen) De bbq werkt naar behoren.. je moet van goede huize komen om het verschil tussen een houtskool en deze weber bbq te kunnen proeven! De temperatuur regelaar doet goed zijn werk, en de bbq kan goed zijn temperatuur behouden. De pinnen die je in het vlees kunt prikken, geven de kern temperatuur goed weer (dit kun je aflezen in de app, de bbq is te verbinden via bluetooth) Al met al, een krachtige bbq...die het vlees mooi dicht kan schroeien maar waarmee je ook prima kunt slow cooking.
     4 / 5
  • 03. juni 2019
    Nu een tijdje deze barbecue in huis. Het is een heel mooi apparaat en zeer luxe uitgevoerd. Wij hebben altijd op houtskool gebarbecued en moesten toch wel heel erg wennen aan elektrisch, maar dat is helemaal goed gekomen. de 2 warmte zones zijn zeer ideaal voor het verschillend bereiden van vlees, je kan low en slow en je kan direct grillen, noem het maar op. de ingebouwde thermometer is ook zeer handig en ideaal. je download de app op je telefoon en je kan zo aan de slag. ook het schoonmaken van de barbecue is zeer handig, je kan de onderdelen er makkelijk uithalen en de vetbak is ook zeer fijn. kort om ik ben zeer tevreden.
     5 / 5
  • 06. juni 2019
    Het zelf monteren van het product gaat makkelijk en relatief snel. De barbecue is makkelijk in gebruik, 1 nadeel van een elektrische barbecue, het verwarmingselement kan je niet laten zitten. Hierdoor moet je eigenlijk altijd na het gebruik even opletten dat je het element opruimt. De temperatuur via de app bekijken is handig maar het zou nog handiger zijn als je de temperatuur via de app kan regelen. De roosters zijn makkelijk schoon te maken, enkel de bak schoonmaken vergt wat meer werk omdat er dan, naar mijn weten, eerst een schroef los gemaakt moet worden. De barbecue ervaring is heel anders dan met een houtskool barbecue maar het is zeker lekker.
     4 / 5
  • 07. juni 2019
    De Weber Pulse 2000 is een geweldige BBQ. Ik gebruik hem nu ongeveer 3 weken en ik ben zeer enthousiast. Het design van de Pulse is mooi en robuust. De gietijzeren deksel houdt de temperatuur mooi hoog en ik was verbaasd over hoe snel te BBQ op temperatuur komt! Kwalitatief is de Weber goed in orde. Hij is gemaakt van mooie materialen en plastic kom je niet tegen. Daarnaast is er over het design en functionaliteit goed nagedacht. Het vet draineert mooi in het vetopvang systeem en is zeer eenvoudig te verwisselen. Ook kun je het verwarmingselement makkelijk in en uit de BBQ halen om hem veilig en droog op te bergen. Voor deze BBQ heb ik gebruik gemaakt van de montage service. Dit was erg handig want ik kon hem zo dezelfde middag nog in gebruik nemen omdat hij kant en klaar geleverd werd. Wel is de levertijd door de montageservice iets langer dan normaal. Dan het grillen! Met de 2 aparte zones kun je op een prachtige manier het vlees grillen/garen. Dit lukt op een reguliere houtskool BBQ niet. Nu kun je de temperatuur goed regelen en je vlees indirect laten garen. Samen met de iGrill is het nu bijna een kunst om je vlees overdone te grillen. Samen met de app krijg je alle informatie over je vlees die je moet weten om het perfect gaar te krijgen. Het enige wat mij opvalt is dat alle verschillende soorten vlees dezelfde eindtemperatuuur hebben. Alle soorten vlees moeten voor medium rare 54 graden zijn dus zoeken naar jou specifieke stuk vlees is niet nodig. Schoonmaken doe ik regelmatig (na 3x BBQen) en lukt aardig op deze Pulse 2000. Het enige nadeel is dat je het verwarmingselement louter met gereedschap kunt verwijderen. Verder is het apparaat makkelijk schoon te maken. Het onderstel is erg handig om de BBQ te verplaatsen dankzij de wielen die eronder zitten. Ook vind ik de haakjes waaraan je BBQ gerei op kan hangen erg plezierig. Al met al een geweldige barbeque! Ik ben aangenaam verrast over de prestaties van deze Weber Pulse 2000. Een enorm krachtig apparaat met handige functies. Met name door de iGrill is letterlijk geen enkel stuk vlees te gek voor deze BBQ.
     5 / 5
  • 15. juni 2019
    Ik ben erg tevreden over de barbecue, voornamelijk omdat hij zo snel op temperatuur is. Als je op het laatste moment besluit toch te gaan barbecuen, zet je hem zo aan en je kan beginnen. Ik vind de roosters van topkwaliteit en dat zie je ook echt terug op het vlees en de groenten. Het schoonmaken van de bak onder de verwarmingselement vind ik wel erg lastig. De opvangbak eronder is dan wel weer erg handig en daar komt ook het meest in terecht. Het snoer is wel wat kort maar gelukkig kunnen wij de barbecue vlakbij een stopcontact kwijt. Ook fijn is dat de temperatuur voor de twee helften afzonderlijk te regelen zijn en dat hij het laat weten zodra hij op temperatuur is. Leuk dat je de barbecue via bluetooth kan verbinden met de app en zo de temperatuur kan bijhouden.
     4 / 5
  • 19. juni 2019
    De BBQ bevalt ons uitstekend. Hij is snel op temperatuur en makkelijk in gebruik. Het schoonmaken gaat simpel. Alleen het reinigen van de grote bak onder het verwarmingselement kost iets meer moeite maar dit hoeft maar af en toe. De installatie service niet gebruikt, ook niet nodig omdat de handleiding super duidelijk is. Grote stukken vlees zijn goed te bereiden door gebruik te maken van de sensoren, deze kan je volgen via de app. Echt super handig. Zelfs mijn puber van *** kan hiermee overweg. Wij zijn er heel blij mee en wordt regelmatig gebruikt.
     5 / 5