android apple arrow cart-big-outline cart-full check chef-hat all-grid bullseye lightbulb circle-medium circle-small clock download download enlarge facebook instagram magnifier menu-arrow-down pointer printer share star twitter user-simple youtube

Klanten reviews: Char-Baskets

Art.nr.: 7403

Richt u op uw eten, kruiden en het gezelschap - de rest is kinderspel. Met de Char-Basket houtskoolhouders kunt u eenvoudig de brandende houtskool gelijkmatig over uw brandstofrooster verdelen voor perfecte indirecte hitte voor het grillen van een hele kip of ribbetjes. Giet eenvoudig de aangestoken houtskool uit uw brikettenstarter in de Char-Baskets houtskoolhouders en u kunt beginnen.

Elke houtskoolbarbecuemethode in een paar seconden. Met de Char-Baskets is het een simpel karweitje om brandende briketten zo te verdelen dat u kunt koken bij directe of indirecte hitte, of u nu hamburgers bakt of een braadstuk rookt. In plaats van dat u de briketten direct op het houtskoolrooster stort en ze vervolgens met behulp van divers gereedschap stapelt of verdeelt, vult u simpelweg de gealuminiseerd stalen Char-Baskets met brandstof om handig en gecontroleerd te barbecueën. Zet de Char-Baskets naast elkaar om biefstuk bij geconcentreerde, directe hitte dicht te schroeien, of aan weerszijden van de barbecue met een opvangbak in het midden om een hele kip langzaam te braden bij indirecte hitte. De Char-Baskets worden per twee geleverd en zijn ontworpen om op het standaardhoutskoolrooster geplaatst te worden van alle 47 centimeter, 57 centimer en 67 centimeter Weber houtskoolbarbecuemodellen.


Geschikt voor: 47 cm WEBER® houtskoolbarbecues, 57 cm WEBER® houtskoolbarbecues, en 67 cm WEBER® houtskoolbarbecues


Dealer reviews - van klanten voor klanten

 • 25. juni 2019
  goed
   5 / 5
 • 20. juni 2019
  De oplossing voor direct en indirect stoken
   5 / 5
 • 18. juni 2019
  Super om indirect te grillen
   5 / 5
 • 23. september 2018
  geeft veel meer mogelijkheden bij het bbq-en
   5 / 5
 • 04. september 2018
  Perfect gewoon
   5 / 5
 • 03. september 2018
  Zeer bruikbaar en een goed barbeque resultaat
   5 / 5
 • 03. augustus 2018
  Werkt goed. Een welkome aanvulling voor de beginnende smoker
   5 / 5
 • 30. juli 2018
  Heel tevreden.
   5 / 5