android apple arrow cart-big-outline cart-full check chef-hat all-grid bullseye lightbulb circle-medium circle-small clock download download enlarge facebook instagram magnifier menu-arrow-down pointer printer share star twitter user-simple youtube
menu-arrow-down gift-certificate-icon

Klanten reviews: Weber briketten

Art.nr.: 17591

Bereid uw perfect gesneden stuk vlees met de beste brandstof. De Weber briketten zijn eenvoudig aan te steken en branden lang en krachtig. Uw gerecht 100% natuurlijk zonder toegevoegde chemicaliën waardoor u alleen de puurste smaken proeft.

Dit is geen gewone houtskool — het is hét ingrediënt dat uw steaks nodig hebben voor de perfecte garing. De nieuwe Weber Briketten zijn ontworpen door barbecueërs, voor barbecueërs, na jaren innovatie, onderzoek, en testen. Deze langdurig brandende, 100 procent natuurlijke houtskoolbriketten worden gemaakt van gecarboniseerd hout, zetmeel, en water, wat onder een druk van 50 ton gecomprimeerd wordt tot briketten die schoon branden, minder stof produceren, en tot drie uur lang branden - zonder enige vorm van toegevoegde chemicaliën. Bovendien hebben de nieuwe Weber Briketten een extra grote kussenvorm en dubbele groeven om de luchtcirculatie te bevorderen en te zorgen voor een sneller onstekingsproces. Verpakt in een gerecyclede, waterdichte zak met een handige ritssluiting en draaghandvat kunt u erop vertrouwen dat uw briketten veilig en droog blijven, waardoor ze langer goed blijven en u te allen tijde aan het barbecueën kunt slaan.


Dealer reviews - van klanten voor klanten

 • 16. juli 2019
  Altijd goed
   4 / 5
 • 28. april 2019
  Ja zeker.
   5 / 5
 • 04. april 2019
  These briquettes indeed last six hours and provide consistent heat
   5 / 5
 • 20. maart 2019
  de keuze is reuze met briketten, er zijn betere maar die izjn gelijk een stuk duurder, ik denk dat deze briketten met d eprijs kwaliteit t hoogste zitten, branden rustig, heet genoeg, branden lang en geven idd wat meer asresten, maar of je er nu een beetje hebt of veel, poetsen moet je toch, en zoveel werk is dat niet met een weber kettle. Dus volg mij , en besteld weber briketten ;)
   5 / 5
 • 04. maart 2019
  Deze blijven top en gaan lang mee!
   5 / 5
 • 07. januari 2019
  Zeker
   5 / 5
 • 04. september 2018
  Zeer goede brand tijd
   5 / 5