android apple arrow cart-big-outline cart-full check chef-hat all-grid bullseye lightbulb circle-medium circle-small clock download download enlarge facebook instagram magnifier menu-arrow-down pointer printer share star twitter user-simple youtube scroll-indicator-fire scroll-indicator-arrow scroll-indicator-arrow scroll-indicator-arrow

Klanten reviews: Pizzasteen

Art.nr.: 17058

Roep de familie bij elkaar en neem plaats in uw eigen pizzeria in de achtertuin. Deze cordieriet pizzasteen wordt zeer warm en zorgt daardoor voor die onweerstaanbare, onmisbare korst die we kennen uit Italië en die iedereen lekker vindt. Met de bakplaat is het makkelijk om de pizza naar en van de barbecue te dragen.

Bereid een klassieke pizza Margherita, of laad hem juist vol luxe toppings. Ontdek hoe het voelt om steenovenpizza of chocolate chip cookies te bakken in het comfort van uw achtertuin. De ronde Pizzasteen van 36 centimeter wordt geleverd met een handige bakplaat en is gemaakt van cordieriet, dat zeer snel zeer heet wordt en zo zorgt voor lichte, knapperige pizzabodems. Na het barbecueën tilt u de handige aluminium bakplaat van de steen om de pizza of traktatie makkelijk van de barbecue naar de tafel te dragen. De Pizzasteen met bakplaat is ontworpen om te passen op alle Weber houtskoolbarbecues van 47 centimeter of groter en op grotere Weber gasbarbecues.


Geschikt voor: Alle 47 cm WEBER® houtskoolbarbecues en grotere gasbarbecues


Dealer reviews - van klanten voor klanten

 • 06. mei 2019
  nog niet uitgeprobeerd maar de service was prima
   4 / 5
 • 24. december 2018
  Prima product.
   4 / 5
 • 17. november 2018
  Ja, helemaal. Verzending ook prima!
   5 / 5
 • 19. september 2018
  Snel thuisbezorgd, al even uitgetest en een heerlijke pizza gegeten!!
   5 / 5
 • 11. september 2018
  Het product is goed maar kwam helaas gebroken aan. De verdere service is echt een aanfluiting. zeker de telefoonlijn KATHI is verschrikkelijk . De vrouw die daar je te woord staat wil nergens aan meewerken en verteld dingen die ze het volgende gesprek weer ontkend. ook terug bellen van haar kant wordt niet gedaan. 2x meegemaakt. uiteindelijk na 3 weken een steen gekregen die heel is. erg jammer zeker voor een bekend bedrijf als Weber. De beoordeling van het product heb ik gebaseerd op de service van vrouw KATHI.
   1 / 5
 • 05. september 2018
  Artikel ontvangen. Ten eerste was het heel slecht verpakt. De doos was veel te groot en te slap. Ook was niet duidelijk dat het van Weber afkomstig was. Dat valt tegen bij zo'n gerenomeerd merk. Past helemaal niet. Dan het volgende: er zit niet eens een gebruiksaanwijzing bij. Hoe moet je het voor de 1e keer gebruiken. Ook op de website van Weber is hier weinig over te vinden. Stop er een boekje bij met tips en tricks zodat je met veel enthousiasme aan de slag kunt. Dat verwacht je toch echt. Bij ieder product dat je online besteld krijg je tenminste een boekje/garantiebewijs enz. Enorm onder de maat! Plaat werkt op zich wel goed.
   2 / 5
 • 24. juli 2018
  Het is een cadeau dus geen idee ! Maar de levering was beter dan bij FONQ waar ik letterlijk 3 x de verkeerde maat geleverd kreeg ! Ik had gelijk bij jullie moeten bestellen ... ;-)
   5 / 5