androidapplearrowcart-big-outlinecart-fullcheckchef-hatall-gridbullseyelightbulbcircle-mediumcircle-smallclockdownloaddownloadenlargefacebookinstagrammagnifiermenu-arrow-downpointerprintersharestartwitteruser-simpleyoutubescroll-indicator-firescroll-indicator-arrowscroll-indicator-arrowscroll-indicator-arrow

O tvrtki Weber

Od 1952. godine slavimo savršene roštilje s našim vrhunskim znanjem i iskustvom, jedinstvenom paletom proizvoda i „Weberovim“ entuzijazmom za sve. Nijedan drugi proizvođač roštilja ne može se pohvaliti tako bogatim iskustvom i znanjem kao Weber. Na isti način na koji smo osmislili kupolasti roštilj u Chicagu iz morske plutače, svakodnevno nastavljamo razvijati svijet roštilja.

Kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača s najsveobuhvatnijom paletom proizvoda i usluga u industriji, Weber je danas međunarodni sinonim za inovacije roštilja, savršene proizvode za roštilj i vrhunsko iskustvo u roštiljanju. S uredima u više od 40 zemalja na svim kontinentima, nastavljamo promicati Weberovu kulturu roštiljanja širom svijeta.