android apple arrow cart-big-outline cart-full check chef-hat all-grid bullseye lightbulb circle-medium circle-small clock download download enlarge facebook instagram magnifier menu-arrow-down pointer printer share star twitter user-simple youtube
menu-arrow-down gift-certificate-icon

Päivitetty: 13.12.2019 Weber-Stephenin tietosuojakäytäntö
“Weber Connect” -sovellukseen​

Henkilötietojen suojaus yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 4 (1) (jäljempänä "henkilötiedot") mukaan on erittäin tärkeää Weber-Stephenille. Kerromme seuraavassa, mitä tietoja keräämme ja käsittelemme, kun käytät Weber Connect -sovellusta (jäljempänä ”sovellus”). Tämä tietosuojakäytäntö sisältää kaikki tiedot sovellukseen liittyvästä tietojenkäsittelystä.
Huomaa, että tätä tietosuojakäytäntöä voidaan tarvittaessa päivittää teknisen kehityksen sekä uusien sovellettavien tekniikoiden käyttöönoton johdosta ja/tai lainsäädännössä tapahtuvien muutosten vuoksi.

A. Rekisterinpitäjä, rekisterinpitäjän edustaja, tietosuojavastaava

Sovelluksen lataamisen yhteydessä henkilötiedot välitetään App Storeen/Play Storeen. Välitettäviä tietoja ovat erityisesti käyttäjänimi, sähköpostiosoite sekä tilisi asiakasnumero, latausaika ja yksilöllinen laitetunnus. Nämä tiedot kerätään meistä riippumattomasti emmekä ole siitä vastuussa. Käsittelemme tietoja ainoastaan siinä määrin, kun se on tarpeen sovelluksen lataamiseksi laitteeseen.

Weber-Stephen Products LLC, 1415 Roselle Road, Palatine, IL 60067, USA (“Weber LLC”) ja Weber-Stephen Products (EMEA) GmbH Franklinstraße 28/29, 10587 Berlin (“Weber EMEA”) sekä kyseessä olevasta maasta vastaava Weber-Stephen-taho (“maakohtainen Weber”) ovat yhteisrekisterinpitäjiä koskien tietojen käsittelyä sovelluksessa. Vastaavan maakohtaisen Weber-edustajan tiedot saa osoitteesta www.weber.com. Weber-Stephen Products (EMEA) GmbH on Weber-Stephen Products LLC:n edustaja EU-maissa yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 27 mukaisesti. Yhteisrekisterinpitäjät ovat määrittäneet seuraavat vastuut:

Weber LLC vastaa sovelluksen teknisistä ominaisuuksista, hallinnosta sekä jakelusta. Tässä roolissa Weber LLC vastaa kaikkien sovellukseen liittyvien teknisten palveluntarjoajien kanssa tehtyjen asiaankuuluvien sopimusasiakirjojen laatimisesta ja hallinnoinnista sekä sen tarkastamisesta, että palveluntarjoajat noudattavat sovittuja lakisääteisiä vaatimuksia. Tämä kattaa mahdolliset tietojenkäsittelysopimukset niiden tietojen käsittelijöiden kanssa, jotka käsittelevät eurooppalaisia tietoja tai pääsevät niihin käsiksi.

Weber EMEA ja maakohtainen Weber käsittelevät yhdessä maakohtaisen Weberin maata koskevat Weber-ID-rekisteröinnit, analysointitiedot, markkinoinnin sekä viestinnän Euroopassa olevien käyttäjien kohdalla.
Weber-Stephen Products LLC täyttää yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 13 ja 14 mukaiset tietovelvoitteet sovelluksen ja teknisen infrastruktuurin osalta ja Weber EMEA täyttää ne tileihin ja markkinointiin liittyvien tietojen osalta.
Mikäli sinulla on tähän tietosuojakäytäntöön liittyviä kysymyksiä tai huomautuksia ota yhteyttä yhtiömme tietosuojavastaavaan (Weber EMEA ja Weber-Stephen Deutschland GmbH) osoitteeseen
privacy.emea@weberstephen.com

B. Sovelluksen käyttöä koskeva tietojenkäsittely

Käsittelemme erilaisia tietoja sovelluksen käytön aikana. Sovellus käsittelee osan tiedoista automaattisesti, jotta sovelluksen virheetön ja yhtäjaksoinen toiminta voidaan varmistaa (1). Muiden tietojen kohdalla käsittely jakautuu eri käyttäjien mukaan: käyttäjät, joilla ei ole rekisteröityä Weber-ID-tunnusta (2) ja käyttäjät, joilla on Weber-ID-tunnus tai jotka rekisteröivät Weber-ID-tunnuksen sovelluksen käytön aikana (3).

Sovelluksen käyttö ei edellytä Weber-ID-tunnuksen rekisteröintiä.

Tietojenkäsittely pohjautuu yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 (1) kohtaan b, mikäli muuta oikeusperustaa ei määritetä.

(1) Sovelluksen käyttötiedot

Sovelluksen ongelmattoman toiminnan varmistamiseksi sovellus kerää, käsittelee ja tallentaa (ks. Tietojen tallennus) automaattisesti seuraavia henkilötietoja:

  • Yleiset
    • Maa
    • Kieli
    • Lupa, tarvittaessa (esim. mainonnan salliminen).
    • Mobiililaitteen käyttöjärjestelmä
    • Laitteen yksilöllinen tunnus
    • IP-osoite
  • Mobiililaitteen sovellus
    • Käyttötiedot (aika, lämpötila, lihatyyppi)

(2) Rekisteröitymätön käyttö

Emme kerää tai käsittele rekisteröitymättömien käyttäjien henkilötietoja sovelluksen käytön aikana. Kaikki sovelluksen käyttöä varten käsitellyt tiedot yhdistetään käsittelyssä käytössä olevan Weber Connect -laitteen sarjanumeroon (“laitteen tunnus”). Seuraavat tiedot tallennetaan käyttäjästä laitteen tunnuksen mukana:

  • Ohjattu grilliohjelma (mukaan lukien kohdelämpötila/kypsyystaso)
  • Aloituspäivämäärä/-aika
  • Lopetuspäivämäärä/-aika
  • Käyttöjakson nimi (valinnainen)
  • Kaaviotiedot (Connect-laitteen käyttöjakson sekuntikohtaiset lämpötilatiedot)
  • Laitteen tunnus
  • Anturin sijainti

Emme tiedä rekisteröitymättömien käyttäjien henkilöllisyyttä emmekä pysty tunnistamaan heitä. Edeltävät anonyymit tiedot tallennetaan pilveen sovelluksen tulevia käyttökertoja varten, jotta sovellus saa tietoa aiemmasta käytöstä, asetuksista ja käyttäjän luomista tiedoista tiliä rekisteröimättä.

Jos käyttäjä rekisteröi myöhemmin Weber-ID-tunnuksen, laitteen tunnukseen tallennetut tiedot yhdistetään Weber-ID-tunnukseen.
Sovelluksen käyttötietoja käytetään vastaavan käyttäjän tunnistamiseen ja käyttäjän yhdistämiseen laitteen tunnukseen tai Weber-ID-tunnukseen (jos käyttäjä on kirjautunut sisään) sovelluksen käytön aikana

Laitteen tunnukseen tallennetut anonyymit tiedot voidaan myös yhdistää henkilötietoihisi, jos rekisteröit grillin sen sarjanumerolla takuuvaateen tekemiseksi Weberille.

June Life, Inc. (“June”) vastaa Connect-laitteen ohjelmiston ylläpidosta. Se saa siten haltuunsa laitteen sarjanumeron ja tukee Weberiä laitteen ohjelmistoa koskevissa teknisissä ongelmissa. June toimii Weberin tietojen käsittelijänä yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 28 mukaisesti.

(3) Rekisteröitynyt käyttö Weber-ID-tunnuksella / Weber-ID-tunnuksen rekisteröiminen

Voit myös rekisteröidä uuden Weber-ID-tunnuksen tai kirjautua sovelluksessa olemassa olevalla Weber-ID-tunnuksella. Tällöin kaikki laitteen tunnuksella (ks. (2)) tallennetut tiedot yhdistetään Weber-ID-tunnukseen. Siten kaikki grillausjakson tiedot ovat käytettävissä myös sovelluksessa ja muut grillausjaksot ovat saatavilla myös Weber-ID-tunnukseen.

Weber-ID sisältää keskitetyn asiakastilin, johon kerätään kaikki käyttäjän tiedot. Siten pystymme parantamaan Weber-käyttöympäristöä jatkuvasti ja mukauttamaan sitä käyttäjän tarpeisiin. Weber-ID-tilin luominen on maksutonta. Weber-ID-tunnuksen tiedot ovat peräisin Weber Connect -sovelluksesta, weber.com-sivustolta, iGrill-sovelluksesta, Weber-sovelluksesta tai muusta digitaalisesta Weber-tuotteesta/palvelusta.

Keräämme seuraavat tiedot, kun käyttäjä luo Weber-ID-tilin sovelluksessa:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Syntymäaika*
  • Sähköpostiosoite
  • Salasana
  • Käyntiosoite
  • Tilaukset ja ostoskori
  • Tallennetut tuotteet
  • Sähköpostilistan tila
  • Rekisteröidyt tuotteet*
  • Asiakaspalvelun/verkkopalvelun vaatimusten tiedot
  • Lapset*
  • Kotitalouden koko*
  • Kotitalouden tyyppi*
  • Kiinnostuksen kohteet*
  • Suosikkigrilliluokat*
  • Suosikkiruokaohjeet*

*valinnainen tieto

Tietojenkäsittelyn oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 6 (1) b, sillä tietoja tarvitaan Weber-ID-tunnuksen palvelujen ja toimintojen tarjoamiseen.

Weber-ID-tunnuksella saa käyttöön lisätoimintoja, kuten keskitetyn käyttäjätilin verkkosivustollamme. Tästä on lisätietoja verkkosivustomme tietosuojakäytännössä.
Tunnuksella pääset verkkosivun rajoitettuun sisältöön (ruokaohjeet, vinkit ja neuvot jne.), voit rekisteröidä grillisi, saada kaikki tärkeät tiedot (takuun voimassaolot, käyttöohjeet, jne.) sekä tarkastella kaikkia Weber-Stephenin tarjoamia tietoja ja palveluita yhdestä liittymästä. Lisäksi voit kirjautua milloin tahansa vaivattomasti verkkokauppaamme tarkistamaan tilauksesi tilan tai tilaamaan lisätuotteita rekisteröitymättä uudelleen. Weber-ID mahdollistaa myös muistiinpanojen ja toivelistan käyttämisen.

Meillä on myös oikeus tallentaa IP-osoitteesi, rekisteröintiajat sekä vahvistusajat oikeutetun etumme perusteella, jotta voimme tarkistaa rekisteröitymisesi ja selvittää henkilötietojen mahdollisen väärinkäytön. Tämän oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 6 (1) lause 1 kohdat c) ja f).

Jos haluat poistaa Weber-ID-tunnuksesi, ota meihin yhteyttä osoitteeseen privacy.emea@weberstephen.com.

(4) Sijaintitiedot

Weber Connect -laitteen voi yhdistää sovellukseen Wi-Fi- tai Bluetooth-yhteydellä. Huomaa, että joissakin malleissa (esim. Android-käyttöjärjestelmä) sijaintitiedot käsitellään myös Bluetooth-yhteyttä käyttäessä. Tässä tapauksessa rekisterinpitäjä on käyttöjärjestelmän julkaisija. Sijaintitietojen välityksen voi haluttaessa poistaa käytöstä käyttöjärjestelmän asetuksissa.

Kyseiset tiedot käsitellään yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 (1) kohdan b) mukaisesti.

C. Analysointi

(1) Firebase

Analysoimme tapoja, joilla rekisteröitymättömät ja Weber-ID-käyttäjät käyttävät sovellusta, Google, Inc:n, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA ("Google") tarjoamalla Firebase Analytics -palvelulla. Kyseiset analysointipalvelut ovat oletusarvoisesti poissa käytöstä sovelluksessa. Käyttäjä voi ottaa ne käyttöön antamalla suostumuksensa niiden käyttämiseen. Palvelun voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä sovelluksen asetuksissa. Tämä tietojenkäsittely perustuu käyttäjän antamaan lupaan yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 (1) a mukaisesti.

Palvelu kerää ja välittää tietoa käyttäjän toiminnoista analysointia sekä mainontatoimiemme ja tarjouksiemme parantamista varten. Työkalu kerää tietoa sovelluksen käytöstä seuraamalla käyttäjän avaamia näyttöjä, näyttöjen käyttöaikaa sekä muita käyttötietoja käyttäjän IP-osoitteen avulla.
Työkalun “kohderyhmät” mahdollistavat käyttäjäryhmien luomisen näiden käyttötietojen pohjalta sekä mainontatoimien optimoimisen ryhmäkohtaisesti.

Firebase Analytics -palvelun keräämät tiedot välitetään Googlen tarjoamaan BigQuery-tietokantaan, jonka avulla suuria tietomääriä voidaan analysoidan nopeasti.

Google toimii Weberin tietojen käsittelijänä, ja osapuolilla on yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 28 mukaiset sopimukset. Google kuuluu Privacy Shield -listalle.

(2) Firebase Crashlytics

Käytämme Firebase Crashlytics -työkalua sovelluksessa olevien virheiden analysoimiseen ja tunnistamiseen. Kun sovelluksessa tapahtuu virhe, haluaisimme saada sovelluksesta teknistä tietoa (asennuksen UUID ja kaatumistiedot) virheen syyn analysoimiseksi, jotta voimme tehdä sovellukseen parannuksia kaikkien käyttäjien eduksi.

Firebase Crashlytics pyytää sinulta luvan tietojen välittämiseen yllä mainittuihin tarkoituksiin.

Tämän oikeusperusta on artiklan 6 I kohta a) ja f) oikeutetun etumme perusteella, jotta voimme parantaa sovellusta ja korjata sen mahdolliset virheet.

(3) Instabug / palaute

Instabug-palvelu auttaa ymmärtämään sovelluksessa olevia virheitä ja mahdollistaa palautteen antamisen sovelluksesta.

Jotta pystymme tunnistamaan virheen ja selvittämään sen syyt, tarvitsemme joitakin sovellukseen liittyviä tietoja virheen esiintyessä. Instabug jäljittää tätä varten joitakin tietoja ja käyttäjän toimintoja automaattisesti. Kyseiset tiedot välitetään meille ainoastaan silloin, kun annat siihen sovelluksessa luvan lähettämällä meille palautetta.

Seuraavat tiedot kerätään automaattisesti: näyttökuvat ja liitteet, lokit (käyttäjän toiminnot, valinnat, verkkopyynnöt), käyttöjakson profiili (muistin käyttö, akun tila, suoritin, yhteys).

Jos haluat antaa meille palautetta, tarvitsemme lisäksi sähköpostiosoitteesi pystyäksemme antamaan lisätietoja, esittämään kysymyksiä tai pyytämään muita tietoja. Käsittelemme mahdolliset kommenttisi, jotka lisäät palautelomakkeeseen. Voit valita Instabugin reporttiin lisättävät näyttökuvat ja liitteet. Tiedot välitetään automaattisesti Instabugista sisäiseen tukipalvelujärjestelmäämme Zendeskiin, kun käyttäjä on ottanut toiminnon käyttöön tai antaa Weberille palautetta.

Tämän prosessin oikeudellinen perusta on rekisteröidyn antama lupa artiklan 6 I kohdan a) mukaan.

D. Uutiskirje

Tietojasi käytetään ainoastaan mainontaan nimenomaisesti ennakkoon antamasi luvan pohjalta. Käytämme tietojasi, jotta voimme ilmoittaa kiinnostavista uusista tuotteista ja Weber-Stepheniin liittyvistä grillialan tapahtumista. Tähän kuuluvat nykyisten ja tulevien tuotevalikoimien tiedot (esim. grillit, lisäosat, lisävarusteet, kulutustuotteet, elämäntyyli) sekä toiminnot ja tapahtumat, joissa Weber-Stephen on mukana (esim. Grill Academy, seminaarit, messut, yksittäiset toiminnot). Tämä kattaa sekä digitaalisen mainonnan sähköpostitse että tulostetut julkaisut.

Voit tilata uutiskirjeemme sähköpostitse käyttämällä kaksinkertaista suostumusta. Rekisteröinnin jälkeen lähetämme sinulle sähköpostitse uutiskirjeen vahvistuspyynnön antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit vahvistaa sen napsauttamalla viestissä olevaa linkkiä. Jos uutiskirjettä ei vahvisteta linkin kautta 24 tunnin kuluessa, tietosi asetetaan estoon ja poistetaan yhden kuukauden kuluttua. Meillä on myös oikeus tallentaa IP-osoitteesi, rekisteröitymisiajat sekä vahvistusajat, jotta voimme tarkistaa rekisteröitymisesi ja selvittää henkilötietojen mahdollisen väärinkäytön. Tämän oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 6 (1) lause 1 kohdat a) ja c).

Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä viestin osoitteeseen privacy.emea@weberstephen.com tai noudattamalla markkinointiviestin lopussa olevia ohjeita.

Weber-Stephen Products LLC pääsee käsiksi tietoihin, jotka saadaan tässä osiossa kuvatusta tietojenkäsittelystä. Tietojen välitys Yhdysvaltoihin on suojattu vakiosopimuslausekkeilla ("EU-mallin lausekkeet").

E. Pikailmoitukset

Käytämme sovelluksessa pikailmoituksia. Kyseiset ilmoitukset avaavat laitteeseesi ponnahdusikkunoita, joissa on uutisia, ruokaohjeita ja mielenkiintoista tietoa Weberistä. Oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 6 (1) kohta a.
Pikailmoitukset ovat oletusarvoisesti poissa käytöstä. Ne voi ottaa käyttöön sovelluksen asetuksissa. Kun otat pikailmoitukset käyttöön, annat luvan näiden mainontaan liittyvien ilmoituksien lähettämiseen. Palvelun voi poistaa käytöstä milloin tahansa sovelluksen asetuksissa.

F. Facebook

Suostumuksesi (yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 6 I kohta a)) perusteella asetamme laitteeseesi sosiaalisen verkoston Facebook Inc., 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook") pikselin. Tämä mahdollistaa toimintojesi jäljittämisen, kun napsautat mainosta Facebookissa ja sinut ohjataan verkkosivustollemme. Tämä palvelu auttaa analysoimaan ja arvioimaan Facebook-mainosten tehokkuutta tulevien mainosten optimointia varten. Tiedot käsitellään täysin nimettöminä eikä niiden perusteella ole mahdollista tunnistaa henkilöitä. Facebook kuitenkin tallentaa ja käsittelee kyseiset tiedot yhdistäen ne tällöin käyttäjän Facebook-profiiliin. Lisätietoa Facebookin tietojenkäsittelystä saa osoitteesta: https://www.facebook.com/about/privacy/

Käytämme Facebookin pikselistä saatuja tietoja lisäksi käyttäjien luokittelemiseen kohdistettua markkinointia varten Facebookissa.

G. Yhteystiedot / yhteydenotot käyttäjäpalveluun

Meihin voi ottaa yhteyttä sovelluksen käyttäjäpalvelun kautta. Voit aloittaa keskustelun käyttäjäpalvelussa antamalla nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Käytämme tiedustelujen käsittelemiseen ja käyttäjien tukemiseen paikallisella kielellä tietojen käsittelijöinä paikallisia kumppaneita (Weber-Stephenin paikalliset toimipisteet) yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 4 kohdan 8 mukaan sekä yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 28 mukaisten tietojenkäsittelysopimusten mukaisesti. Käsittelemme sähköpostissa saapuneet asiakastiedustelut Zendesk-palvelupyyntöjärjestelmällä, jonka tarjoaa Zendesk Inc, 1019 Market Street, San Francisco, CA 94103, USA, käyttämällä Euroopan unionissa sijaitsevaa palvelinkeskusta. Zendesk toimii myös tietojen käsittelijänä yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 28 mukaisen tietojenkäsittelysopimuksen pohjalta. Zendesk kuuluu Privacy Shield -listalle. Tietoja ei välitetä muihin maihin. Lisätietoja saa osoitteesta https://www.zendesk.com/company/customers-partners/eu-data-protection/

Tiedustelun sisällön perusteella käyttäjäpalvelun keskustelun kautta annetut tiedot käsitellään suostumuksesi perusteella yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 (1) kohdan a tai artiklan 6 (1) kohdan b mukaan siinä määrin, kun sopimusvelvoitteet tai sopimusta edeltävät järjestelyt ovat olemassa.

H. Palveluntarjoajat

Käytämme yllä mainittuihin tarkoituksiin ja yllä kuvattuun tietojenkäsittelyyn palveluntarjoajia, jotka toimivat tietojen käsittelijöinä alla olevan luettelon mukaisesti.

Palveluntarjoaja

Tarkoitus/käsittely

Google Ireland Limited

Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland

Google Inc.

1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Firebase

Firebase Crashlytics -virheanalyysit

Big Query

Demandware/Salesforce Commerce Cloud

Salesforce Tower

415 Mission Street, 3rd Floor

San Francisco, CA 94105, USA

Asiakastietojen pilvipohjainen tietokanta

Emarsys Interactive Services GmbH

Stralauer Allee 6

10245 Berliini

Saksa

Uutiskirjeen tietokanta

Mize Inc.

12802 Tampa Oaks Blvd,

Suite #320

Temple Terrace, FL 33637, USA

Tuoterekisteröintien tietokanta

Zendesk Inc.

1019 Market Street, San Francisco, CA 94103, USA

Pyyntöjen tukipalvelujärjestelmä

Instabug, Inc.

855 El Camino Real St.

Suite 13A-111

Palo Alto, CA. 94301, USA

Palautteen välitys ja virheiden raportointi

June Life Inc.

649 Front Street San Francisco, CA 94111 USA

Connect-laitteen ohjelmiston ylläpito ja tekninen tuki


I. Säilytysajat

Poistamme käsittelemämme tiedot tai rajoitamme käsittelyä lakisääteisten vaatimusten ja erityisesti yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 17 ja 18 mukaisesti. Ellei tässä tietosuojakäytännössä muuta mainita, poistamme tallennetut tiedot heti kun niitä ei enää tarvita määritettyyn käyttötarkoitukseen. Tiedot säilytetään käyttötarkoituksen vaatiman ajan jälkeen ainoastaan silloin, kun muut lailliset tarkoitukset tai lakisääteiset säilytysvelvoitteet sitä edellyttävät. Näissä tapauksissa käsittelyä rajoitetaan ja se estetään muihin tarkoituksiin.

J. Oikeutesi

Voit harjoittaa seuraavia ilmaisia oikeuksiasi rekisterinpitäjään nähden laillisten vaatimusten mukaisesti:

  • Oikeus peruuttaa suostumus (yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 7 III)
  • Pääsy rekisteröidyn henkilön tietoihin (yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 15)
  • Oikeus tietojen korjaamiseen (yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 16 ja 17)
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 18)
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen (yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 20)
  • Oikeus vastustaa käsittelyä (yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 21)

Sinulla on myös oikeus valittaa tietosuojavalvontaviranomaiselle henkilötietojesi käsittelystä rekisterinpitäjän toimesta. Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 55 mukaisesti toimivaltainen valvontaviranomainen on Berliner Beauftragte für Datenschutz und Informationsfreiheit, Friedrichstr. 219, 10969 Berlin, mailbox@datenschutz-berlin.de.