androidapplearrowcart-big-outlinecart-fullcheckchef-hatall-gridbullseyelightbulbcircle-mediumcircle-smallclockdownloaddownloadenlargefacebookinstagrammagnifiermenu-arrow-downpointerprintersharestartwitteruser-simpleyoutubescroll-indicator-firescroll-indicator-arrowscroll-indicator-arrowscroll-indicator-arrow

Vitajte v aplikácii Weber Connect!

Vitajte v aplikácii Weber Connect a v budúcnosti grilovania! So svojím novým asistentom grilovania získate prístup k inšpiráciám a nápadom, podrobným pokynom ku grilovaniu a k aktualizáciám odhadovanej doby do dokončenia grilovania. Je to akoby ste mali po celý čas pri sebe osobného experta na grilovanie.

Investovali ste do nástroja, ktorý sa bude stále zlepšovať a zároveň bude zdokonalovať vaše zručnosti v oblasti grilovania vďaka pravidelným aktualizáciám. Spoločnosť Weber bude skvalitňovať všetko od používateľského prostredia až po prídavné funkcie, vďaka ktorým získate sebadôveru a zakaždým ugrilujete dokonalé jedlo.

Ďakujeme, že podporujete spoločnosť Weber, a tešíme sa, že budete môcť vďaka aplikácii Weber Connect objaviť netušené možnosti grilovania! Pozrite si video nižšie a objavte funkcie aplikácie.