android apple arrow cart-big-outline cart-full check chef-hat all-grid bullseye lightbulb circle-medium circle-small clock download download enlarge facebook instagram magnifier menu-arrow-down pointer printer share star twitter user-simple youtube

Klanten reviews: Spirit Original E-320 GBS Gasbarbecue
Black

Art.nr.: 46613664

De frisse ochtendlucht en de geur van spek op de bakplaat, gevolgd door een avondmaal waar geen einde aan lijkt te komen. Begin en eindig de dag in uw tuin met de mensen om wie u het meest geeft en met lekkere gerechten van de Spirit Original E-320 GBS gasbarbecue.

Laat uzelf inspireren tot nog meer creatieve kookkunst en multitasken op de barbecue met de driepits Spirit Original E-320 GBS Gasbarbecue. Met upgrades zoals Gourmet BBQ System grillroosters, een krachtige zijbrander en barbecuekast kan deze barbecue sappige steaks aanschroeien, smakelijke sauzen sudderen, en extra barbecuegereedschap opslaan - en dat allemaal tegelijk.

Vurige creativiteit met de barbecue

Met zijn porselein-geëmailleerde gietijzeren Gourmet BBQ System grillroosters en verwisselbaar invoegstuk inspireert de Spirit Original E-320 GBS Gas Grill u om de lat hoger te leggen dan de hamburger. De innovatieve roosters bieden 60 bij 44 centimeter aan kookruimte, houden veel hitte vast, en zijn sterk genoeg om de zwaarste stukken vlees te dragen. Hiermee kunt u heerlijk variëren bij het barbecueën door andere Gourmet BBQ System-componenten te gebruiken, zoals het schroeirooster, de wok of de bakplaat. Maar u kunt het inzetstuk ook gewoon op zijn plek laten voor een traditionele barbecue. De ene avond gebruikt u de pizzasteen, de volgende dag staat u te roerbakken. De mogelijkheden zijn eindeloos. En met een 60 bij 12 centimeter breed warmhoudrek heeft u zat ruimte waar u uw barbecuegerechten kwijt kunt als ze eenmaal gaar zijn.

Elektronische ontsteking, krachtige extra‘s

De Spirit Original E-320 GBS Gasbarbecue heeft een Elektronisch Crossover ontstekingssysteem en drie roestvrijstalen branders waarmee u uw barbecue met gemak aansteekt en een constante gasstroom over het hele kookoppervlak in stand houdt. Dit model bevat ook een krachtige zijbrander, waarmee u sauzen kunt opwarmen, groente stomen en aardappels koken terwijl uw steaks op de grillroosters garen. De Spirit Original E-320 GBS Gasbarbecue is voorzien van porselein-geëmailleerde Flavorizer Bars die zijn ontworpen met een unieke hoekvorm waardoor ze druipvet opvangen en een deel ervan wegleiden om steekvlammen te voorkomen. Het andere deel rookt en sist om een heerlijke smaak aan uw voedsel te geven.

Elegant ontwerp van duurzame kwaliteit

Functionaliteit en modern ontwerp gaan hand in hand in de Spirit Original E-320 GBS Gasbarbecue. Het toestel heeft een barbecuekast die meer dan genoeg ruimte biedt voor dienbladen, grillpannen, wanten en reservespatels, en het porselein-geëmailleerde deksel is ontworpen met een ingebouwde thermometer waarmee u de temperatuur constant in het oog kunt houden en dus altijd met een gerust hart kunt barbecueën. Ondertussen kunt u met de zwarte metalen werkbladen met zes ingebouwde gereedschapshaakhandvaten uw werkruimte vergroten en gereedschap, kruiden en specerijen binnen handbereik plaatsen. Als u eenmaal klaar bent met grillen, is het schoonmaken een makkelijke klus dankzij een via de voorkant toegankelijke vetopvangbak met lekbakje onder de kookbox. Het is heel simpel: verwijder de opvangbak en vervang het lekbakje wanneer dit nodig is. En dankzij de afwerking met vier vergrendelbare zwenkwielen kunt u uw barbecue met gemak over uw terras verplaatsen - en voorkomen dat hij halverwege het barbecueën wegrolt. De kookbox, deksel en branderbuizen van de Spirit Original E-320 Gasbarbecue worden geleverd met 10 jaar beperkte garantie: ze zullen gegarandeerd niet doorroesten of -branden.