androidapplearrowcart-big-outlinecart-fullcheckchef-hatall-gridbullseyelightbulbcircle-mediumcircle-smallclockdownloaddownloadenlargefacebookinstagrammagnifiermenu-arrow-downpointerprintersharestartwitteruser-simpleyoutubescroll-indicator-firescroll-indicator-arrowscroll-indicator-arrowscroll-indicator-arrow

Vacatures

"Zoals onze CEO Jim Stephen zei, "we are not metal benders, we are in the entertainment business."

Onze barbecues zijn ontworpen om de hele barbecue-ervaring eenvoudig te maken en geweldige gerechten te creëren, zodat Weber eigenaren indruk kunnen maken op hun vrienden en familie. Dit wordt aangevuld met onze innovatieve accessoires, die het mogelijk maken om vrijwel álles te koken op een barbecue. We bieden kookboeken aan, delen regelmatig recepten en advies via onze website, social media en e-mails, en leren mensen zelfs barbecueën met onze Weber Grill Academy cursussen.

We zijn gepassioneerd over wat we doen en zorgen voor een vriendelijke werksfeer, regelmatige teamevenementen en een kans om te groeien door innovatie en expertise.

Als je wilt solliciteren op één van de onderstaande functies, kun je jouw CV en een sollicitatiebrief mailen naar hr.west@weberstephen.com in het engels.

Gelijke kansen

Weber-Stephen is een werkgever met gelijke kansen en moedigt sollicitaties aan van voldoende gekwalificeerde en in aanmerking komende kandidaten, ongeacht geslacht, ras, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid, geslachtsverandering, godsdienst of overtuiging, burgerlijke staat of zwangerschap en moederschap.