DELTA INNAN
30 NOVEMBER

Bli en #WeberWinterGriller

och vinn en resa till LapplandTid kvar

DAGAR 00
:
TIMMAR 00
:
MINUTER 00
:
SEKUNDER 00

Så här gör du för att delta

 1. 1
  Ladda upp en bild eller video som visar hur roligt du tycker det är att grilla på vintern, #WeberWinterGriller och #WeberSE på dina sociala medier mellan 4 oktober och 30 november.
 2. 2
  Det vinnande bidraget utses av en jury den 8 december 2017.
 3. 3
  Vinnaren blir den som enligt juryn har tagit det bästa fotografiet baserat på kreativitet, originalitet, unikhet, humor, övergripande kvalitet och relevans till temat vintergrillning.

  Visa oss de läckraste rätterna som du grillat på vintern eller de bästa ögonblicken då du grillar tillsammans med din familj eller dina vänner... Visa upp din kreativa sida.

Välj de sociala kanaler som du gillar bäst:

Posta din bild eller video på Webers Facebook-sida och använd hashtag #WeberWinterGriller

Gå till Facebook
Posta din bild eller video på din Instagram-profil och använd hashtag #WeberWinterGriller och #WeberSE. Se till att du gör din profil tillgänglig för alla.

Gå till Instagram
Tweetra din bild och använd hashtag #WeberWinterGriller och #WeberSE. Se till att du gör din profil tillgänglig för alla.

Gå till Twitter

Vinn en unik upplevelse då du får vintergrilla i Lappland

Förstapris: En resa till finska Lappland

Vinnaren får en resa till det vita paradiset Lappland i Finland, och i priset ingår:

Två nätter i en riktig igloo, spännande utflykter med hundspann eller släde efter ren och vintergrillning med Grill Academy-kockar

Fotografer kommer att följa vårt äventyr och fånga varenda stund i bild och på video för att dokumentera denna unika och helt oförglömliga resa. Du får inte bara en minnesvärd resa, utan alla Weber-vänner kommer att få smaka på denna storslagna resa via sociala medier.