android apple arrow cart-big-outline cart-full check chef-hat all-grid bullseye lightbulb circle-medium circle-small clock download download enlarge facebook instagram magnifier menu-arrow-down pointer printer share star twitter user-simple youtube scroll-indicator-fire scroll-indicator-arrow scroll-indicator-arrow scroll-indicator-arrow

Dobrodošli v aplikaciji Weber Connect!

Dobrodošli v aplikaciji Weber Connect in v prihodnosti peke na žaru! Vaš novi pametni pomočnik za peko na žaru vam prinaša navdih in ideje, navodila za peko na žaru po korakih in najnovejše informacije o ocenjenem času, ki je potreben za zaključek priprave jedi. Je kot vaš osebni strokovnjak za peko na žaru, ki vam ob vsakem koraku stoji ob strani.

Izbrano orodje vam bo s pomočjo rednih posodobitev stalno pomagalo pri izboljšanju vaših spretnosti peke na žaru. Kar vidite danes, bo s časom samo še boljše. Družba Weber bo stalno izboljševala funkcionalnost aplikacije, vse od uporabniške izkušnje do dodatnih funkcij, zato boste lahko vedno prepričani, da ste postregli popolno pečeno hrano.

Hvala, da podpirate družbo Weber. Skupaj z vami se veselimo vašega raziskovanja aplikacije Weber Connect! Oglejte si spodnji videoposnetek, da raziščete aplikacijo.